Den främre, 31, kapten hans sida som de besegrades 3-1 av Venezuela – och efter att ha spelat hela 90 minuter i matchen visade det han hade plockat upp en skada hans bäcken. 2 Messi kan missa United match med skada I ett uttalande, Barcelona bekräftade Messi missar Argentina nästa match mot Marocko. ”Lionel Messi hade inte en återgång till internationella insatser som han skulle ha velat, och en skada plockas upp på fredag ​​kväll betyder att han kommer att sakna Argentina match mot Marocko på tisdag,” uttalandet läsa. ”FC Barcelona stjärnan kapten hans sida och spelade hela 90 minuter av den vänliga mot Venezuela i Wanda Metropolitano i Madrid, men de skulle förlora 1-3. ”Det var hans första framträdande sedan 2018 World Cup kvartsfinal förlust mot Frankrike, som följdes av en kortvarig internationell pension för Argentina all-time topp målgörare.

SENASTE FOOTBALL NEWS GOSSIP Man United drag för Juventus ess, Arsenal att landa wonderkid, plus Spurs uppdatering LIV-ley STUFF Jake Livermore nät tagit som West Brom kanten förbi Birmingham 3-2 INTE leka Claude Makelele gång lovade att sätta Barcelona legend på sjukhus Live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Live stream kommentarer och bekräftade lag lever på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final för att krossa publikrekord mycket vänlig man United att betala Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjaer utnämning ny era Fotbollförbundet meddelar Mark Billingham som ny vd vidta åtgärder Premier League chefer beredda att ta lag utanför planen i fall av rasism ‘han har gjort HANS BIT’ Tidigare Skottland chef säger att han skulle ge Adam Johnson en ‘andra chans’ Live på talkSPORT West Ham vs Everton: Exklusiv kommentar , kick-off tid och laget nyheter Blow Celtic stjärnan Tierney en skada tvivel för Rangers spelet Sing det Lär ord för Ole Gunnar Solskjaer s M anchester United song ”medan han skulle funktionen från början till slut, ett problem med sin pubis innebär att Messi inte kommer att spela i den andra vänligt av den internationella paus.” Man tror skadan är en upprepning av tidigare problem Messi har haft hans bäckenregionen. Både Argentina och Barcelona var inte villiga att ta risker på framåt och han skickades direkt tillbaka till Katalonien efter matchen.

2 Manchester United bedövas PSG på Parc des Princes i den sista omgången Det toppade utanför en olycklig natt för fem-tiden Ballon d’Or vinnaren, som mål från Salomon Rondon, Jhon Murrilo och Josef Martinez bedövas La albiceleste. Barcelona ansikte Manchester United veckan efter den internationella paus på April 10. Den första etappen kommer att spelas på Old Trafford.

Harry Redknapp har öste beröm över tidigare Arsenal och England framåt Paul Merson efter att han öppnat upp sina strider med missbruk på hitlåt ’Harrys Heroes: The Full English’. Merson var en del Redknapp s slödder av out-of-form tidigare proffs, med uppgift att kasta de pounds före en sista svanesång match mot ärkerivaler Tyskland för ITV dokumentär.

Föreställningen, som såg lik av Robbie Fowler, Neil ’Razor’ Ruddock, Matthew Le Tissier, Ray Parlour och Lee Sharpe sparka deras öl och Burger vanor att genomgå 12 veckors intensiv träning och bantning, var en stor hit. ITV 3 Harry Redknapp och hans team av pensionerade England stjärnor, men mitt i allt det roliga, spel och omklädningsrum skämt, det fanns några allvarliga budskap berörde av de tidigare stjärnor om missbruk, psykisk och fysisk hälsa.

En av de hårdast slår stunder såg David Seaman och Robbie Fowler tala med Paul Merson om de frågor han har haft i sitt liv. Merson vanhedrande förlorade £ 7 miljoner till sina droger, alkohol och spelproblem under 1990-talet, och den tidigare Arsenal stjärnan senare ses bryta ner när man talar om sina bekymmer, efter att ha fallit tillbaka i gamla vanor under inspelningen av programmet. ”Jag kämpar med livet just nu, kämpar dåligt” Merson sade i en känslomässig scen. ”Livet har fallit isär – spel …

Jag har bara helt tappat kontrollen igen. Jag gräva 1xbet.footballresultstoday.org ett hål – Jag kan inte få ut av det. ”Det är det värsta missbruk i världen.” ITV 3 Paul Merson bryts ned i tårar när han talar om sin spelberoende Stöd för Merson hälldes ut på sociala medier, med fans prisa hans mod och vilja att tala öppet om sin kamp, ​​och de senare firas med honom när han gjorde en 90: e minuten mål att täta en 4-2 seger över tyskarna. Tack för stödjande tweets innebär världen för mig.

Att ta en dag i taget, men det blir bättre för mig. Addiction är den mest ensamma platser och jag har haft tre av de värsta typerna över tre decennier. Aldrig vara rädd för att prata, du aldrig ensam – Paul Merson (@PaulMerse) 14 mar 2019 och Redknapp gick talkSPORT värd Alan Brasilien och David Seaman på onsdagens Sports Breakfast till heap ytterligare beröm på Three Lions ess. ”David, du vet liksom alla, från alla dessa år att spela med honom, vad en stor lad Merse är”, sade gaffer. ”Killarna gjorde stora med den tid de tillbringade prata med honom och hjälpa honom. ”Det är en svår när man har demoner som.

Spelande är svårt. ”Vi älskar alla en satsning, jag vet att jag gör, men det handlar om att hålla det med måtta, det är nyckeln. ”Njut av det, men låt det inte förstöra ditt liv.” Merson tätar den !! Och han inte förtjänar det! #HarrysFullEnglish pic.twitter.com/Aus5FZHS5Q – ITV (@ITV) 19 mar 2019 Under showen, missade Merson lagets träningsläger i Spanien över hans återfall och filmades möte tidigare gesäll anfallaren Drewe Broughton, som också kämpade med missbruk. Merson sa till honom: ”Om jag är ärlig, jag kämpar just nu, verkligen är, med spel. ”Jag tycker att det är mycket svårt.

Jag är tillbaka till praktiskt taget där jag var för många år sedan. ”Jag är bara ungefär som ständigt spel hela tiden och jag tycker inte om mig. Och det är skrämmande. ”Mitt liv bör vara god. Det borde vara bra.

Det ska vara som två underbara barn, en härlig fru och mitt liv bör vara god. ”Och det är bokstavligen går sådär och då menar jag snabbt och oroväckande. ”I hytten på vägen hit jag bröt. Jag har fått nog ”3 Paul Merson är nu en expert på Sky Sports och regelbunden gäst talkSPORT Han tillade:”. Det har fått till det stadiet nu.

Det måste vara något fel på mig. ”Jag har varit i behandling, har jag gjort det några gånger. Jag har varit i Arizona. ”Vet du vad, det var otroligt på den tiden. Det var otroligt vad de gjorde, och det är det som skrämmer mig att jag fortfarande gick tillbaka och gjort vad jag har gjort nu.”Lyssna till Harry Redknapp på Alan Brazil Sports Frukost FULL ovan “Jag har varit där en gång, en länge sedan … … innan du visste det du är i stort, stort problem.” När man diskuterar spelberoende, Alan Brazil avslöjar han en gång var orolig för sin egen vadslagning vana. pic.twitter.com/hxlvGvt3ws – talkSPORT (@talkSPORT) Mar 20, 2019 GamCare tillhandahåller gratis support, information och råd till alla lidande genom ett spelproblem.

Det körs National Gambling Helpline (0808 8020 133) och erbjuder ansikte mot ansikte rådgivning också. Läs mer här
Ilkay Gundogan har erkänt att han fortfarande besluta om huruvida han kommer att förlänga sitt kontrakt med Manchester City. Den tyska mittfältaren, 28, är ur kontraktet i slutet av nästa säsong, men har insisterat på att han känner ingen press att underteckna ett nytt avtal.

2 Gundogan fortfarande fattar beslut om att underteckna ett nytt avtal tal till media, Gundogan sa: ”Det finns inget beslut ännu, annars skulle jag har undertecknat. ”Jag skulle säga att vi är fortfarande i samtal, men jag känner mig inte det finns mycket tryck.